torsdag 20. november 2008

Hunder for hunder

Av: Redaksjonen

Ikke alle hunder har det like godt som oss... Mange hunder rundt om i verden er hjemløse og mangler de ressursene som er nødvendige for at de skal ha et godt liv. Vi her oppe i nord har det stort sett ganske godt, og mange oss har mer enn vi behøver. Vi i Aza-what?! oppforderer derfor våre lesere til å tenke på om årets julegave kanskje kan gå til hunder som er mye mindre heldige enn oss?

Det finnes flere organisasjoner som driver hjelpearbeid for hjemløse hunder rundt om i verden, en av disse organisasjonene er soidog i Thailand. Denne organisasjonen hjelper de tusenvis av hunder til et bedre liv, enten ved å gi dem mat, og vann, behandling og medisiner, eller ved å finne et nytt hjem til dem. En annen organisasjon som arbeider for å bedre forholdene til hjemløse hunder er WSPA. Dette er en verdensomspennede organisasjon som også arbeider med holdningsendringer og forebyggende arbeid.

Det finnes flere måter å støtte disse organisasjonen på . Man kan foreksempel sponse forsekker, eller bli fadder for en hund. Så hvis du skal ønske deg noe til jul i år, kanskje du kan ønske deg at familien din støtter arbeidet for å hjelpe hjemløse hunder, eller blir fadder for en hjemløs hund?

"Å redde en hund forandrer ikke verden, men det betyr all verden for DEN hunden"

Ingen kommentarer: