tirsdag 3. februar 2009

Vi har fått pris!

Av: Emi-Pemi
Mens Bani er i gang med å spikre opp sløyfene sine i redaksjonen, plinger det inn en meget overraskende melding .... Vi har vunnet en pris for kreativitet!

"- En skikkelig og deilig hundeblogg med spennende og morsomt innhold "

-Skriver vår kollega Dachsen Daxàn.

Dette var en veldig hyggelig overraskelse! OG,- timingen kunne heller ikke blitt bedre. Denne prisen vil muligens gi Bani motivasjon til å forfølge de viktige tingene i livet... og ikke la seg forføre av skjønnhetsindustriens tåperi. Tusen takk Daxàn:)! Det er en ære å motta denne prisen fra en så dyktig og rutinert hundeblogger som deg:)
Og vår nominerte er........

1. Zhivago- vår ulvehund på nett, hver gang vi leser bloggen ler vi så tårene triller.

(Egentlig skal man nominere 7, men siden vi er hunder har vi funnet en egen regel for oss, og hunder nominerer en blogg. Utover dette er reglene for prisen som følger:1. Vinneren kan kopiere denne logoen til hans/hennes side 2. Lag en link til han/henne du fikk awarden fra 3. Nominer minst 7 ( for hunder 1) andre blogger 4. Lag linker til disse bloggene på bloggen din 5. Legg igjen beskjed på bloggene til de nominerte)

3 kommentarer:

hallo sa...

Dere er alt for greie. Er en viss fare for at dette går til hodet på meg, og at resten av uken vil bli en rosa champagnerus og gåseleverfest. Og rosa kler ikke tøffe gutter. Dette betyr sikkert at jeg må skaffe livvakter og. Stoler ikke helt på mor og far, hver gang de lekesloss ser det helt pyse ut og jeg må gripe inn. De bruker ikke tennene engang!
Og dere fortjente det. Skikkelig lekker side, og med den nye introen fra Kalle. Steike!

evy sa...

Grattis, så kjempegøy og velfortjent...
Kos dere videre..

Anonym sa...

Grattis :)


And I hereby sjællensj ju
http://26657.vgb.no/2009/02/12/det-6-bildet-i-den-6-mappen/

:)