mandag 2. februar 2009

Min første utstilling

Av: Bani-Bangou
Som dere vet har jeg og matmor trent til utstilling, og vi har vært på generalprøve hos Gerd G.
I går var den store dagen, matmor var skit nervøs og jeg var bare bittelitt nervøs. I første omgang var jeg kjempe flink,- løpte fint, bare litt hopp og et bitte lite sprell. Dommern likte meg og jeg fikk Cert og Best i Rasen (det var jo bare meg i rasen, hehe).

Vi måtte vente pine lenge på gruppa, men det var skikkelig gøy. Jeg løpte bak en Afghaner som jeg hadde skikkelig lyst til å leke med. Jeg hoppet og bukket og gjorde alle slags triks, men dessverre ble jeg ignorert av den dønn seriøse affen. Dommeren ble nok ganske imponert over hoppene mine for han blunket til meg, og jeg fikk lov til å reise hjem og spise mat.


Matfar skulle ta bilder, men det er han dårlig til.... Begivenheten er alikevel dokumentert.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så gøy, gratulerer!
Herr Casper skal vel debutere om ikke alt for lenge, kan jo bli spennende å se hvordan det går... (men først må matmor få ut fingern og omregistrere til nkk...)

:-)

evy sa...

Grattis så flink du var... og jeg gleder meg til å se deg live.. særlig hoppa dine.. det hørtes sexy ut...
Ps- ang spisenekten- instinktet tok overhånd... jeg har mista makta igjen...

Mathilda og Theodor sa...

Hei! Jeg vil bare si at dere har en kjempefin blogg som jeg liker å følge med på! Og det til tross for at dere er hunder! ;-)

Emi og Bani-Bangou sa...

Casper: Lykke til med utstilling debut! Husk å gjøre flotte hopp og sprett,- det imponerer! Emi imponerte med "ligg død" på sin første utstilling, hun fikk reise hjem med en gang!

Zebra: Du har min fulle forståelse, det kan være vanskelig å holde ut... Neste gang, neste gang..

Magnus & Mathilda:
Så hyggelig at dere liker bloggen vår (kremt- med mindre det ligger sleipe katte konspirasjoner bak...). Vi har alltid trodd det skal være mulig å bygge broer mellom arter. Ta Kalle foreksempel, han bor med en katt. Nå skal vi lese bloggen deres:)

Merethe sa...

Grattis BB, dette var skikkelig imponerende altså !!
Jeg skal jo til Granada neste helg..håper været blir bedre, for idag regner det småspik !!
Fikk dommeren lov og se tenne dine ? Det liker ikke jeg.. Er ikke helt sikkert min dommer får det... skal tenke på det ... :-)))
Så Gratulerer en gang til med Cert og BIR... ( godt jeg bare skal i valpeshow... ) !!
Hilsen Auda i Spania

Emi og Bani-Bangou sa...

Hei Auda!

Klart dommern IKKE fikk se på tennene mine;) De ble vist frem av sjefen, jeg var mer skeptisk...

De sier at vi var veldig heldig med dommeren. Han har dømt litt Azawakh før, og var høffelig og forsiktig. Neste helg skal vi på ny utstilling, jeg har ikke tenkt å la en fremmed grafse i munnen min dag heller..

Det blir så spennende med din første utstilling!! Vi skal krysse fingre for fint vær, og sympatisk dommer:)Resten går jo strålende, for du er jo så pen atte! Gleder oss til å se bilder på bloggen din!

Masse lykke til! Tvitvi:)