onsdag 3. juni 2009

Hurdal

Av:Emi-Pemi
I helgen var vi på myndespesial i Hurdal. Varme og fine dager, med bading for bartehund og utstilling for pinnedyret. Bani-Bangou var veldig flink i ringen og tok med seg sitt 5. cert hjem. Nå er det viktig at jeg passer på så hun ikke blir høy på pæra fremover... Jeg (Emi-Pemi) bryr meg ikke et plukk om utstilling, og det gjør ikke matfar heller. Vi koste oss med bading og tunfisk sandwich til lunsj. Ingunn tok fine bilder av Bani-Bangou!

4 kommentarer:

Zhivago sa...

Holder med deg i at det er bedre med tunfisksmørbrød. Bading er jeg slettes ikke så sikker på! Mine erfaringer der er kun fra lett vassing gjennom sølepytter, skli uti med rumpa når jeg skal ut av båten, å sitte fast i en myr så far måtte dra meg opp og den forbaska dusjen! Der skal jeg ALDRI inn igjen. Banna bein, alle fire!
Og utstilling syns jeg høres kjedelig ut. Gå rundt i ring uten å få leke med de andre hundene. Og så kommer det atpåtil en fyr og klår deg på balla og titter i munnen. Nei, slikt kan jeg betakke meg for. Bestemor har sagt at jeg skal holde meg unna slike menn!

Ronja sa...

Gratulerer med cert! Skal snart på ny utstilling jeg også, og håper at jeg kan få championatet mitt snart.....

Anonym sa...

Nydelige bilder av en vakker hund!

Daxeé sa...

Nydelige bilder av Bani Bangou! Gratulerer med certene. Det er stas, har jeg fått vite. Daxepappa forteller at Daxán fikk to cert mens han levde, og da var Daxepappa så stolt atte.
Selv syns nok Daxán det var vel så gøy med alle hundene på utstillinga og godbitene han fikk under treninga før den. Men så vidt jeg har forstått var det beste han visste å gå lange turer - selv om det ikke vanket godbiter i premie eller sløyfer som daxepappa kunne henge på veggen.
Jeg er for liten til å begynne med sånn utstilling enda, jeg. Det gjør jo ikke noe for det er mer enn nok å finne ut av for en liten tass som meg :-D