tirsdag 9. juni 2009

Jeg er avslørt!!!

Av:Bani-Bangou
I går var vi hos dyrlegen for å ta rabiesblodprøven.....
Dere som har lest bloggen vår vet jo at jeg er en Azawakh og hva det innebærer. Ved de tidligere veterinær besøkene har jeg strittet i mot, som en god Azawakh skal gjøre. Jeg tenkte at hvis jeg er veldig motvillig så psyker jeg menneskene ut og vi slipper å dra til dyrlege mer.

Ved gårsdagens veterinærbesøk gikk jeg på en smell, og planen i vasken. Hos dyrlegen måtte vi vente ganske lenge. Mens vi ventet holdt matmor og jeg på med noen av triksene vi øver inn. Det var så artig at jeg glemte helt tid og sted... Omsider åpnet dyrlegen døra, og det var min tur. Til alles store overraskelse (også min egen) hoppet jeg rett opp på konsultasjonsbordet og lot dyrlegen undersøke meg både forann og bak. Jeg sto til og med musestille mens de tok både blodprøve og 1 års vaksine... Jeg glemte meg rett og slett bort. Nå er jeg avslørt, og planen gikk i dass...

2 kommentarer:

Merethe sa...

Usj.... nå svikter du stort !!
Her er jeg den utilnærmelige.. og forteller at alle azi's er likedan !! Du stiller jo nå i gruppe med Namji... :)))))

Emi og Bani-Bangou sa...

Nei da Auda!!! Det var en glipp, jeg vet ikke hva som kom over meg. Det er både pinelig og flaut og jeg skal sørge for at det ikke gjentar seg for å si det slik.

På ringtrening på tirsdag fikk jeg kompensert da "dommeren" prøvde å ta på meg. Ikke en sjans, seff;-)