tirsdag 30. desember 2008

Bomber og granater!

Av:
Emi-Pemi

Mange hunder gruer seg veldig til i morgen... Raketter med hviiiiine lyder, pang og smell skremmer mang en lurvelegg under bordet. Dette er min andre nyttårsaften, og heldigvis er jeg ikke redd, men jeg lurer veldig på hvordan det skal bli for Bani-Bangou .. Oppskriften her i huset er musikk som overdøver rakettene, og oksemuskel til å knaske på.Lykke til i morgen alle sammen, og Godt Nytt År!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes det er litt skummelt selv faktisk, siden det ofte er mye bråk utenfor på plassen vår. Håper det går greit med dere ikveld! Godt nyttår fra noen etasjer opp.

Emi og Bani-Bangou sa...

huff ja, skummelt er det! I dag møtte vi en gjeng med gutter og de kastet en liten pangert rett på oss. Det var skummelt det!!

Håper dere får en fin kveld, Godt nyttår:)

Hilsen naboer:)

Anonym sa...

Jeg bryr meg ikke om at det smeller, jeg. Bare det lukter sterkt og spennende. Og det gjør det som oftest når mennesker skal feire et eller annet.
God nyttår!

Emi og Bani-Bangou sa...

Det gikk helt fint med oss også, selv om det er ganske mange raketter her på grønland. Dessuten var det morsomt med alle champange korkene vi fant på tøyen dagen derpå;)