fredag 19. desember 2008

Unntakstilstand

Av: Emi-Pemi
Redaksjonen beklager lav publiseringsfrekvens den siste tiden. Alt har dog sin forklaring.

Samtidig som Bani har vært meget opptatt i vikariat for Rudolf, har vi arbeidet hardt med å forbedrede oss på unntakstilstand. Vi har registrert at folk stresser, puster og peser seg gjennom gatene med lassevis rasjoner for flere måneder... Matmor har laget store rasjoner med lys og såper (vi er litt bekymret for hennes prioritering).

Unntakstilstanden har selvsagt ført til at også vi har benyttet all vår tid på forbyggende tiltak. Redaksjonsrom er nøysommelig polstret med vatt og skumgummibiter. Vi har gjemt tørket proviant i senger, sofa, under tepper og i sko. Alle hunder i nabolaget er varslet. Vi er klare, Jul kan komme!

2 kommentarer:

evy sa...

Det er jommen godt en har denne bloggen til sånne opplysninger, her hamstres det ting i hauger og baner,og pakkes inn i knitrende papir... Og jeg får ikke lov å rive det i stykker???? Skjønner ikkeno..
Jommen godt jeg har det halvråtne benet på verandan..

Anonym sa...

Så det er det som foregår! Det hadde jeg ikke tenkt på. Når jeg ser mat, får jeg bare lyst til å spise den opp, jeg. Tenker aldri på hamstring. Men nå skal jeg også begynne. Takk for tipset!