tirsdag 30. september 2008

Azabani-what?-kh!


Rasepresentasjon?
Banipresentasjon!
Hm, men jeg synes vi er så like jeg. Gale etter mammaene våre, skeptiske til ukjente og gjerne kjente også. Utrolig kosete, hengivne og kjære. Vi hater å være alene. Vi skjelver og fryser litt fort. Vi er pene og helt spesielle.

En av de store forskjellene er at det ikke er så mange av deg som av meg her i Norge og at du har en god grunn til å fryse fort (det har visst ikke jeg). Du er jo fra Afrika, så kuldesjokket er forståelig. Også må jeg jo si, Bani, at du kanskje kan roe ned littegranne på det matstresset ditt. Du er ikke i Afrika nå skjønner du. Her er det masse mat, så du trenger ikke å være redd for å ikke få nok! Og frysinga, ja, jeg hørte noen rykter om at det er lagt inn en bestilling på både ullgenser (med høy hals) og lue til deg helt fra Amerika! Skakke stå på det, nei!

Men Bani, det er noe rart, for enda hvor like vi er så synes jeg kanskje at vi er noe ulike i utseendet? Asså, jeg er et bartedyr med et alarmerende synlig rumpehull. Mens du? Ja, hørte noe om pinnedyr, det passer bra som beskrivelse det egentlig. Bani, "the pinnedyr".
Bani, "the foodmonster".

Vel, fra spøk til alvor. Du minner meg veldig om samboeren min Snusen. Hun er en katt. Det er kanskje du også? Dere har noe veldig lunefullt og dronning-aktig ved dere. Dere sitter og skuer over verden som om den var deres. Dere er selektive i valg av bestevenner og dere kvinner over deres eget liv. Mystiske er dere.
Ooooo dronning, takk for at du vil være min venn!!

Til red.Emi:
Blir ru sur over at dette er en rasepresentasjon sett gjennom mine øyne, så drar jeg deg i barten!
Her er en link til en skikkelig rasepresentasjon av Azawakh

Hilsen Kalle Apollon, deres hengivne team-medlem

2 kommentarer:

Emi og Bani-Bangou sa...

Du och jag Kalle, du och jag... <3

kalle sa...

ja, vi er fine vi!