torsdag 12. mai 2011

Har Bani mange små pinnedyr i magen???

Vi har vært svært opptatt i Aza-what?! redaksjonen i senere tid. For det første har vi jo fullt opp med å forsøke å berege matmor ut av doktorgrads-hullet hun har gravd seg ned i...Vi har til tider hatt et svare strev med å holde motet hennes oppe, men vi ser endelig lyset i enden av tunellen. -Til andre hunder som har mennesker i liknende situasjon har vi ett råd: det er utrolig hvor godt lange turer i frisk luft kan gjøre for et forvirret menneskesinn!

Vel, tilbake til overskriften...
Vi har stor grunn til å tro at noe er på gang i magen til Bani... Forleden var vi på en lang reise hvor formålet tilsynelatende var å leke i hagen til ukjente Azawakh-menn.. Vel, saker og ting skjedde på denne turen som gjør at jeg har sterke mistanker... Bani benekter det hele, men jeg kan ikke la være å tenke: Skal jeg bli tante? Skal vi ha huset fullt av små pinnedyr??
Forløpig vet jeg rett og slett i hva jeg skal tenke om det hele...

Tankefull hilsen fra Emi-Pemi

2 kommentarer:

Namji sa...

Namji tenker ikke i det hele tatt om det hele. - Hun kan overhode ikke tenke tanken på at hun skal få et lite pinnedyr som kan forstyrre idyllen hjemme. Hadde hun kunne tenkt tanken ville det manifistert seg som et mareritt. Jamilah har erfaring fra slikt og mistenker nok at noe er på gang - hun hører vi mennesker snakke valpesnakk og legger til seg en vinterpels (til tross for at det er vår ) som beskytter mot små valpetenner. Det er et slags forventning om grøss og gru i heimen.

Merethe sa...

Auda tenker heller ikke i disse baner... hun har satt alle krefter inn på å utsette løpetiden sin så lenge som mulig...
Hun grøsser litt, og reiser litt ryggbust av tanken... hun kan ikke legge vinterpels... det er 28 grader.

Når vi nevner valper legger hun beina i kryss. Det spørs om Herr Flick kan overtale henne til litt amorøse utskeielser når han bare blir voksen nok ...