onsdag 24. februar 2010

Zhivago: Hvordan er været hos deg, værre enn hos meg?

De siste to ukene har Aza-what og Zhivago utført et lite eksperiment i "positiv" psykologi. Antakelsen var at positive tanker ville føre til bedre vær. For å teste ut denne antakelsen har jeg, Bani-Bangou tenkt kontinuerlig på sol og sommer. Vår venn Zhivago plassert i Bergen har til sammenlikning tenkt intenst på snø og kulde.

Mine egne observasjoner fra de siste to uker gir ikke støtte til hypotesen. Tankene mine har ikke ført til sol og sommer. Her er det bikkjekaldt og med mer snø enn før eksperimentet startet.

4 kommentarer:

Ronja sa...

Nå må dere bare slutte å klage på været altså, og gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg foreksempel tester nå ut hvilke vintersporter som kan passe oss firbeinte i disse OLtider - det er gøy og får tia til å gå ;O)

Emi og Bani-Bangou sa...

Hei Ronja,
Jeg tror du har misforstått. Jeg har nettopp brukt to uker på positive tanker og gooooode vibber. Å drømme om vinteraktiviteter overlater jeg til Emi the Cairn og andre med pels. Selv forbeholder jeg med retten til å synes at nordlig klima er oppskrytt. Jeg er jo tross alt Azawakh;-)

Anonym sa...

Vi har tenkt hardt på sol, sommer, løping barbeint i gresset og utepils den siste måneden, men her er det bare snø og minusgrader. Pft...

Zhivago sa...

Jeg syns ikke vi skal gi opp eksperimentet ennå, for her fungerer alt etter planen. Jeg ligger i vinduet og bare drømmer om at det skal være kaldt og komme ennå mer sne. Og nå har det gjort akkurat det :D Har bøttet ned i flere dager! Og værmennene i avisen sier at vi kan ha snø helt frem til april her om det ikke begynner å pøsregne snart, og det er det ingen tegn til de neste to ukene i alle fall.
Så oppsummert har jeg tro på at eksperimentet kan fungere, men har mistanker om at det er katter som stikker kjepper i hjulene på din kant.