tirsdag 9. februar 2010

Forbannade salt helvete!


Av: Bani-Bangou

Jeg har lenge vært overbevist om at salt er noe mennesker putter i maten for å straffe hunder som stjeler fra benken. Det virker logisk. Slik tenker de menneskene: Hunder liker ikke salt på maten - noen hunder stjeler mat - maten smaker ikke så godt for hunder (Bani) hvis den har salt på - AHA! vi salter maten. Ergo Bani-Bangou vil slutte å stjele maten (dette er naturligvis en feilslutning: maten smaker ikke så godt, men jeg stjeler den alikevel). Typisk menneske-logikk, feilslått naturligvis.

Hva jeg ikke kan forstå er hvorfor mennesker salter veier?? Og gangveier??!!! Det gjør vondt som fy under potene, det svir som katteklor. Uansett logikken bak, - salting på gangveier må stoppes umiddelbart. Hvis ikke vil vi iverksette mottiltak.

2 kommentarer:

leoprinsen sa...

Enig, enig, enig, FORBANNEDE SALTHÆLVETE!

Zhivago sa...

Er ikke så veldig plaget av salt jeg... men er alltid med på opprør! Purk, purk sur agurk! Purken salter, purken salter, purken salter hver jævla vinter! Nok er nok, nei til salt i hundekropp!!!

Og den maten kan de proppe full av salt, tran, pepper, hvitløk og småbarn. Jeg tar den UANSETT! I følge ulvehundregel nummer en så er alt jeg kan ta mitt!