søndag 10. januar 2010

MY DOG 2010 og trakassering fra "søtabror".

AV: Bani-Bangou

Etter MY DOG i Sverige har flere svenske hunde-sider vært i full sving med å diskutere mine matvaner og fysikk..... Det hele er jo ganske underholdende, men jeg vet at matmor synes det er litt slitsomt også. Det startet med at Expressen.se la ut et bilde av meg tatt på utstillingen i Göteborg, hvorpå en rekke mennesker ble i harnisk. "Sulteforet", "ser ut som den er døende", "vanvård" osv... er karakteristikker som er fremsatt på ulike diskusjonsforum.

Dommerne på My DOG var tydeligvis ikke enige med de opprørte forumfolka, jeg ble nemlig BIRx3, med 3 CERT og 2 CACIB. Forøvrig koste jeg meg stort i Gøteborg på hotell sammen med Dacar, Lucca og Nicola +folk.

Jeg fikk endelig brukt gavekortet jeg vant da jeg ble BIS på spesialen i sommer,vi sov på alletiders hotel (med utmerket seng).

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så frekt! De kan heller diskutere de misforstrede pekineserne som nesten alltid ender opp i bis... kvalmt.

Men, gratulerer så mye med storfangsten, så gøy! :D

Eva sa...

Gratulerer så mye med en velfortjent dag!

Er virkelig fasinert av Azawakh'en.
Fantastisk flott hunderase!
Greit jeg linker til dere?

/ Eva

Daxeé sa...

Gratulerer, sier nå jeg. Ikke rart du vinner stor med en slik eleganse. Syns du kombinerer en flott stil med søthet, jeg. Der du ligger i mammas fang er du jo helt fornydelig :-)
Jeg vil også vinne sånne premier hvis det betyr at jeg får kose i en arm Skjønt, jeg skal vel ikke klage. Sovner søtt i daxepappas armkrok hver kveld, jeg...

Marie sa...

Folk burde i det minste ta en titt på rasestandarden til rasen de skal kritisere før de åpner kjeften. Gratulerer med supre resultater.
Hilsen ei som ler godt av bloggen deres ;D

Angelica sa...

Jag tror att de flesta inte ens har sett eller känner till rasen och därför inte vet hur de ser ut. Är man van vid en annan ras kan man tycka att den ser mager ut. Men kollar man på andra hundar av samma ras så förstår man att din hund är rastypiskt och fin inom rasen. Tyvär blev det olyckligt att vissa kommenterade bilden utan att ha lite kött på benen, tråkigt i synnerhet när det är en specifik hund som diskuteras och inte rasen i allmänhet (vilket hade varit en helt annan sak). Jag erkänner att jag tycker själv att det är svårt att se vad som är lagom på en Azawakh, eller om den är tillräkligt musklad. Därför försöker jag mig inte ens på att tycka något om det. Men jag hoppas att du inte tagit illa vid dig :)

evy sa...

Gratulerer med knallfangst..
Og enig at det var frekt, men de fleste aner vel ikke hvordan rasen skal se ut..
Lykke til videre..
Hilsen Evy og Zebra

Emi og Bani-Bangou sa...

Takk for støtten, kjære lesere:-)

Anonym sa...

Uff, så trist å lese.. Dere er en flott ekvipasje! Selv har jeg blitt truet med anmeldelse for sulteforing - og jeg har whippet! Så folk er rare:-/