søndag 22. november 2009

Over-hundet

Av: Bani-Bangou
I uken som gikk var vi fire hunder i husstanden. Namji & Jamilah var på ferie hos oss mens menneskene deres var bortevekk i en ukes tid. Emi var naturligvis veldig glad for besøket, vi vet jo hvordan hun ser opp til langbeinte mynder.

Jeg har jo forståelse for at Namji og Jamilah også trenger ferie fra menneskene sine i blandt, men for meg blir fire hunder et par for mange...Nå er det jo sånn at Namji er Tanta mi, og det innebærer kanskje at hun føler seg litt vel husvarm. Hun klenger seg på folka mine døgnet rundt og tar min plass i sofaen. Dessuten tror hun liksom at hun skal oppdra meg litt og det liker jeg slett ikke. Nå har besøket reist og jeg må erkjenne at jeg savner litt å løpe med dem på tur.

I kveld kommer Castro, det er barndomskjæresten til Emi. Han skal være her en uke. Helt greit for meg, for han er bare liten-liten og gjør akkurat som jeg sier.

3 kommentarer:

Zhivago sa...

Castro. haha, Intet mindre :P

Emi og Bani-Bangou sa...

Castro lever kanskje ikke helt opp til navnet...;-)

NinaogAlpin sa...

Dette bildet har Alpin nå sørget for å få hengende over senga si. Makan til snerte sneller har han aldri sett og han liker generelt kun ridgebacktisper, til nød rottisjenter.
Selv om Alpin er en stor Ridgeback-gutt som liker å løpe fort selv, er han tydeligvis blitt svak for nydelige mynde-damer:)