mandag 27. april 2009

Hvorfor ta så på vei? Det var jo bare en rotte!


Av:Bani-Bangou
I helgen var vi i Hamar, gjengen tok selvfølgelig en tur på domkirkeodden ved solnedgang.
Promenaden skulle imidlertid vise seg å utvikle seg til hysterisk kaos. På grunn av en rotte.

Hvordan jeg fant rott-nikken og hvorvidt han var død eller levende, vil jeg ikke røpe. Sakens kjerne er at jeg fant en real rottelekkerbisken der på hamar-stranda. Stor var han, og jeg var naturligvis stolt. Jeg kunne seg misunnelsen lyse i rottejegeren Emi's øyne. Stolt og selvtilfreds tok jeg et par ekstra triumf-runder så alle kunne bedundre rott-nikk fangsten.

Omsider vendte menneskene sin oppmerksomhet mot meg, men da de fikk øye på rott-nikk var det ikke jubel som brøt løs, men snarere et hysterisk kaos! Matmor veivet, ropte og bad på sine knær om at jeg skulle slippe rott-nikk. - Herregud! Hva tar de meg for,- slipper jeg den blir den snappa av barte Emi før vi får sagt 'Rott'! Jeg innså straks at jeg var i en meget presset situasjon. Jeg måtte handle, og det brennkvikkt. Derfor svelget jeg like gjerne rott-nikk hel. Lurt synes jeg for ingen kan få tak i rott-nikk når han ligger i magen!

7 kommentarer:

Zhivago sa...

Det var smart! Det skal jeg huske neste gang jeg får muligheten. For et par uker siden opplevde jeg akkurat det samme, men det var med en mus. Og møkkafar stjal den!!

Anonym sa...

Nei, øøø! Det der må jeg si var verken særlig gentlemansk eller ladylike. Mest ufint, egentlig. Matmor har min fulle sympati for veivinga og hysteriet. Også svelge den hel da.. Off...!

Emi og Bani-Bangou sa...

Men pus da! Ikke kom og si at du ikke har moret deg med en liten gnager-lekkerbisk en ganger eller to?

Selv er jeg selvsagt meget fornøyd med fangsten, og har nå fått blod på tann.

Zhivago sa...

t så er de ikke hunder, og så liker de ikke rottenikken? Galskap. Jeg vet at jeg fremdeles bare er valp, men at jeg har blitt så misledet av informasjonsstrømmen i samfunnet hadde jeg ikke trodd jeg kunne bli. Don`t belive the cat-hype!

Anonym sa...

Heldige Bani. Teo har også tatt en "nesten"-rotte en gang. Bare litt mindre.. :) http://teoandsethar.wordpress.com/2007/11/24/hunters-gatherers/

Siv Elin sa...

hehehehe. Og ikke var den tung å svelge, heller?? Tipper det var skikkelig "jummi". Kjente ei som pleide å gjøre det på samme måte som deg. Til lignende hyl og skrik. Hehe

Miro og Zelda sa...

Miro bøyer seg i støvet. Han drepte en rotte selv her om dagen, men glemte seg og slapp den på kommando. Doh!