torsdag 30. april 2009

Shit happens!

Av: Bani-Bangou
Dette er historien om morgenturen i dag og hvordan matmor noen ganger kan være latterlig dum.

En nydelig vår morgen i botanisk hage. Både jeg og Emi-Pemi er fryktelig trengte. Mens matmor plukker opp etter meg lar hun Emi tussle rundt alene for å finne egnet plass. Det skulle vise seg å være dagens kardinal-tabbe!

En mistenkelig mann kommer inn porten av botanisk, han går noen meter over gresset og kryper bak/under en tre-busk-vekst. Mistenkelig. Matmor roper på Emi, men hun har fattet interesse for mannen og gidder ikke være lydig. Det viser seg at mannen er ute i samme ærend som Emi og meg, bare at han ikke bruker pose.....

Emi har selvfølglig oppdaget det samme og er meget entusiastisk! Hun får fatt i deler av det mannen legger fra seg på bakken og hopper rundt i glede. Jeg legger merke til at matmor er så sint på Emi og mannen at hun er blek om nebbet, sikkert fordi mannen ikke brukte pose! Av denne grunn tenker jeg at det sikkert er på sin plass å bjeffe på synderen. Da mannen kommer slukøret ut fra buskaset gir jeg han så ørene flagrer. Emi legger seg på gresset og koser seg med det hun fant...

Dagens lærdom må være at man aldri bør stole helt på en terrier og at det er en stor forbrytelse å ikke bruke pose! Matmor har ennå ikke kommet helt til hektene etter episoden..

3 kommentarer:

kalle sa...

FYTTI Fytti KATTA!! OJ oJ OJ, jeg kjenner jeg føler med matmor!

Emi og Bani-Bangou sa...

Takk for støtten Kalle! Vi er alle bekymret for matmor i dag!

Zhivago sa...

Mennesker as! Er helt naturlig å rulle seg i slikt som skal i pose for å skjule sin egen lukt. da kan man nemlig snike seg inn på flere slike som ikke bruker pose og skremme de skikkelig!