lørdag 25. oktober 2008

Redaktøren tigger

Av: Emi-Pemi
Bloggen som i utgangspunktet var tenkt som et ledd i Azawakh Bani-Bangou's pedagogiske opplæring, har vist seg å bli en suksess! Ikke bare har Bani blitt en kløpper på makulering, Esther har dessuten forklart hunder fra alle kanter av landet hva finanskrisen dreier seg om. Kalle har fått ekstra motivasjon til å gå videre i kampen mot Oslo Sporveier, og vi har gjort store fremskritt i vår pågående kampanje mot helårs-båndtvang. Labradoren Jonas er nå trofast leser av Aza-what?! og har overbevist sin Erling Lae om at båndtvang for barn er en bedre ide.
Labradoren Jonas med sin Byråd Erling Lae
I redaksjonen arbeider vi stadig for å forbedre oss, og lover at vi i tiden fremover vil vi grave enda dypere, og søke grundigere for å rapportere rykende ferske nyheter til våre lesere. For å yte vårt beste trenger vi tips og tilbakemeldinger fra dere! Vi vil derfor instendig trygle våre lesere om tilbakemeldinger, tips om tema, oppdrag til journalistene eller spørsmål til sofasynser Esther. Pleeeeease! Ps. Vi etterlyser fremdeles liten Mexicaner med sølvhår!

Med bedende blikk,

3 kommentarer:

evy sa...

Du kan jo skrive om foring feks-
eller hva med hunders retttigheter til myke senger, flere halsbånd og mindre lydighetskurs.. Hilsen Zebra..

Emi og Bani-Bangou sa...

Tusen takk for gode inspill Zebra! Redaksjonen er på sporet!

evy sa...

HEi har en annen ide, hva med en blogg om hvor enkelt det er å ta utrolig pene bilder av utrolig vakre hunder- mamman min klarer det ikke.. vennlig hilsen Zebra
PS: takk for kommentar i bloggen min....