mandag 15. juni 2009

Best in show!


I helgen har vi vært i Sverige sammen med Azawakh Dacar og italienerne Lucca og Nicola. Vi var på en en stor utstilling med mange mynder. Samtlige av oss gjorde det veldig bra, Dacar ble BIS valp begge dager, og jeg ble BIM en dag og BEST IN SHOW på azawakh og sloughi spesialen.


Vi fikk så mange premier at det nesten ikke var plass i den store bilen til Dacar! Alle var enige om at det var en fin helg med mange godbiter!

tirsdag 9. juni 2009

Jeg er avslørt!!!

Av:Bani-Bangou
I går var vi hos dyrlegen for å ta rabiesblodprøven.....
Dere som har lest bloggen vår vet jo at jeg er en Azawakh og hva det innebærer. Ved de tidligere veterinær besøkene har jeg strittet i mot, som en god Azawakh skal gjøre. Jeg tenkte at hvis jeg er veldig motvillig så psyker jeg menneskene ut og vi slipper å dra til dyrlege mer.

Ved gårsdagens veterinærbesøk gikk jeg på en smell, og planen i vasken. Hos dyrlegen måtte vi vente ganske lenge. Mens vi ventet holdt matmor og jeg på med noen av triksene vi øver inn. Det var så artig at jeg glemte helt tid og sted... Omsider åpnet dyrlegen døra, og det var min tur. Til alles store overraskelse (også min egen) hoppet jeg rett opp på konsultasjonsbordet og lot dyrlegen undersøke meg både forann og bak. Jeg sto til og med musestille mens de tok både blodprøve og 1 års vaksine... Jeg glemte meg rett og slett bort. Nå er jeg avslørt, og planen gikk i dass...

onsdag 3. juni 2009

Hurdal

Av:Emi-Pemi
I helgen var vi på myndespesial i Hurdal. Varme og fine dager, med bading for bartehund og utstilling for pinnedyret. Bani-Bangou var veldig flink i ringen og tok med seg sitt 5. cert hjem. Nå er det viktig at jeg passer på så hun ikke blir høy på pæra fremover... Jeg (Emi-Pemi) bryr meg ikke et plukk om utstilling, og det gjør ikke matfar heller. Vi koste oss med bading og tunfisk sandwich til lunsj. Ingunn tok fine bilder av Bani-Bangou!